Neu pols tot obert


Blog d' esqui i muntanya...


1.05.2013

Turrons a LG i les Arcs

Després d' estar esquiant per Arcalis durant tot el mes de desembre ja tocava fer una escapada a Venon (Grenoble) a veure el Monsieur Nacho.
El primer dia a La Garve ens vam despertar sota una intensa nevada i ens vam passar tot el dia ratllant el bosc de 2.400 a 1.800 m., esquivant arbres i saltant pilows. El segón dia es va aixecar millor i amb el telefèric obert fins a 3.300 m. Vam esquiar de sol a sol: el couloir de la Banane i el del costat, varies lineas pels Vallons i un couloir molt xulu gentilesa del nostres guia local Mr. Olmedó. A La última baixada del dia amb la posta del sol vam coincidir amb el gran Matias Fredrikson tirant fotos a la penya.
Amb la Grave ja trinxada ens en vam anar cap a la Vanoise, més al nord, en busca de millors condicions. Finalment vam optar per Les Arcs, estació integrada al Paradiski, amb un domini esquiable que no te l' acabes i amb moltes possibilitats de patejar i buscar racons verges. Després d' estar amortitzant forfait al matí, a la tarda vam fer un itinirerari molt interessant que surt desde el Grand Col (2.832 m.) i arriba fins a Pont Baudin (1.300 m.), un poblet al cor del Parc National de la Vanoise. Tot el descens en solitari, amb alguna patejadeta i amb un teló de fons "alasquenyu". El retorn fins a l' estació amb bus, made in alps!
En resum, jornades inacabables de bon freeride amb grans colegues. Què més es pot demanar???


 "Original La Grave"

 Joan - foto Raul Diez -

 Joan - foto Raul -

 La Meije - 3.987 m -

 Nacho Olmedo - foto Raul -

 Al màgic bar de 3.300 m

 Black crows prop del Refuge Chancel - 2.508 m -

Ultima baixada que es fa de nit

No words

Couloir de la Banane

Joan - foto Raul -

Droping

Carles Pons - foto Nacho -

Raul Diez - foto Nacho -

Yeahhh!! - foto Nacho -

Joan - foto Nacho -

Nacho i Joan - foto Carles Pons -







1 comentari: